Garantie op stukadoors werkzaamheden

Als consument verlangt u natuurlijk naar kwaliteit, vakmanschap en uiteraard ook naar garantie. Ook wilt u geadviseerd worden met betrekking tot uw verbouwing project. Dit is wat ons betreft geheel vanzelfsprekend!
Wij als vakmensen, met meer dan 20 jaar ervaring in de stukadoorsbranche, stellen u dan ook graag gerust.

Door goed te luisteren naar de consument en door de technische situatie van het project te bekijken, geven wij op basis hiervan garantie op de stuc werkzaamheden welke wij voor u gaan uitvoeren. De garanties bespreken wij dan ter plekke met de consument en gaan na akkoord aan de slag.

Professionele en kwalitatieve bouwmaterialen

Tijdens onze bouwprojecten maken wij gebruik van professionele en kwalitatieve bouwmaterialen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de merken Ardex en Knauf.

Voor het sauzen en of verven van muren maken wij gebruik van professionele bouwmaterialen, te denken aan Sigma en of Sikkens verf producten.

BTW Tarief

BTW tarief in de stukadoorsbranche is op het moment 9%. Dit geldt dan voor woningen voor ouder dan 2 jaar. Omdat dit wel eens kan veranderen, verzoeken wij u een kijkje te nemen op de website van de belastingdienst.

Stucadoorsbedrijf Hoofddorp

Bent u opzoek naar een professionele stucadoor? U wilt bijvoorbeeld uw wanden en plafonds laten stucen? U wilt weten wat de prijs per vierkante meter is voor stucwerk? Wij stukadoren al voor 12 euro per vierkante meter ( 12 euro per m2 ). Dit geldt voor verschillende soorten stucwerk, bijvoorbeeld sausklaar stucwerk, glad stucwerk, badkamer stucen of uitrapen. Neemt u gerust contact met ons op voor een stukadoor offerte zodat wij een euro per m2 prijs kunnen aanbieden. Click hier als u een stukadoor nodig heeft.

soorten afwerkingen, goedkope stukadoor, inhuren van een stukadoor, meerdere offertes, plafond stucen, per uur,
stukadoor nodig, prijs per, gemiddelde prijzen, kost een stukadoor, wanden en plafonds, euro per m2, laten stucen, vierkante meter,
verschillende soorten stucwerk, sausklaar stucwerk, btw tarief, glad stucwerk, prijzen per, stukadoor offerte